Agenda

Aankomende Events
Bekijk hier de meest recente events.
Vanaf je comfortabele stoel wordt je van harte uitgenodigd om jouw ervaring te delen. Een experiment leider zal je door het creatieve proces leiden.
Heb jij al de introductieworkshop gevolgd, en ben je toe aan een verdiepingsslag? Bij deze workshop wordt er dieper ingegaan op het TIG lassen, de theorie hierachter en natuurlijk de technieken die bij deze las soort horen.
Heb jij altijd al meer willen weten over houtbewerking en het maken van je eigen decoratie of meubels? Dan is dit de workshop voor jou! Deze workshop geeft jou alle handvatten en basiskennis die je nodig hebt om vooruit te kunnen met een stuk hout.
Met InDesign kun je de opmaak bepalen van o.a. flyers, posters, stickers en boeken. Je kunt het gebruiken voor alles wat geprint kan wordt
In deze workshop wordt er geoefend om gesprekken te voeren in het Nederlands. Dit is opgezet voor internationals die in Nederland wonen en graag de taal willen leren. Iedere les komen er andere onderwerpen aan bod.
Illustrator wordt voornamelijk gebruikt voor het ontwerpen van een logo, typografie en het ontwerp van grafische producten.
Event zoeken