Basis houtbewerking

Deze workshop wordt alleen aangeboden in het Nederlands. De uitleg wordt alleen gegeven in het Nederlands. Hierdoor adviseren wij om alleen deel te nemen wanneer je deze taal kunt begrijpen.

Heb jij altijd al meer willen weten over houtbewerking en het maken van je eigen decoratie of meubels? Dan is dit de workshop voor jou! Deze workshop geeft jou alle handvatten en basiskennis die je nodig hebt om vooruit te kunnen met een stuk hout.

Wat kun je verwachten?

Deze workshop geeft jou alle basistechnieken die aan bod komen bij het bewerken van hout. Ook de nazorg van het hout wordt besproken. Tijdens deze workshop ga je je eigen serveerplank maken, tijdens het maken komen allerlei basistechnieken van het houtbewerken aan bod. Zo leer je dus de technieken en neem je je eigen serveerplank mee naar huis!

De technieken die aan bod komen:

  • Het gebruik van de hand- en decoupeerzaag
  • Het gebruik van de lamello- en bovenfrees
  • De lijmtang komt aan bod
  • Omgaan met de schuurmachine

Praktische informatie

Dagen en tijden:

Woensdagen van 19:00 uur – 22:00 uur 

Zaterdagen van 12:00 uur – 15:00 uur

Duur: Iedere workshop duurt 3 uur

Materiaal: Inclusief hout en benodigdheden

Prijs: €100,-

Taal: Nederlands

Over de trainer

De trainer, Maarten Dijksman, is de bedenker en ontwerper van de Wood speaker. Deze speaker is volledig gemaakt van duurzame materialen bestaande uit verantwoord gerecycled hout. Deze speaker is zo ontworpen dat het het geluid van je telefoon versterkt over bijvoorbeeld de gehele huiskamer. Hij weet goed waar hij het over heeft en wil dit graag overbrengen aan anderen. Vandaar dat hij ook de workshop: basis houtbewerking met plezier geeft!

De workshop gaat door bij tenminste vier inschrijvingen

Als we 48 uur voor aanvang van de workshop minder dan 4 inschrijvingen hebben, hebben wij het recht om de workshop te annuleren en jou te vragen een nieuwe tijd te kiezen.

Event Details
Event Tags