Basis illustreren


Basis illustreren


Deze workshop wordt aangeboden in het Nederlands en in het Engels.


Heb jij altijd al willen illustreren, maar nooit geweten waar je moet beginnen? Bij deze workshop van twee uur, krijg je precies de handvatten die jij nodig hebt. Je leert de beginselen van illustreren met potlood en hoe je het beste op zoek kunt gaan naar je creativiteit. En natuurlijk hoe je deze creativiteit kan overbrengen op papier. 


Wat kun je verwachten?


Deze workshop leert jou de basis van illustreren. Je maakt kennis met illustreren en is uitstekend geschikt voor beginners die wel willen illustreren, maar nog niet goed weten hoe ze moeten beginnen. Je gaat aan de slag met potlood en papier, en laat je creativiteit vooral de vrije loop! Ervaring is niet nodig, een dosis creativiteit komt wel van pas.


Praktische informatie


Dagen en tijden: Woensdagen van 19:00 uur – 22:00 uur


Duur: Iedere workshop duurt 2 uur


Materiaal: Inclusief papier en benodigdheden


Prijs: €60,-


Taal: Nederlands & Engels


Over de trainer


De trainster van de workshop weet alles van illustreren, zowel op papier als digitaal. Naast het illustreren van kinderboeken voor een Ijslandse schrijfster, weten bedrijven haar ook goed te vinden. Zij helpt bedrijven namelijk met het visueel maken van hun verhaal, visie, product of handleiding. Dit doet zij door middel van illustraties op maat aan te leveren.


De workshop gaat door bij tenminste vier inschrijvingen


Als we 48 uur voor aanvang van de workshop minder dan 4 inschrijvingen hebben, hebben wij het recht om de workshop te annuleren en jou te vragen een nieuwe tijd te kiezen.


***Categorie***


Creative skills


***Tags***


#illustreren #creatief


***Prijs***


€60


Event Details