Basis illustreren

Deze workshop wordt aangeboden in het Nederlands en in het Engels.

Heb jij altijd al willen illustreren, maar nooit geweten waar je moet beginnen? Bij deze workshop van twee uur, krijg je precies de handvatten die jij nodig hebt. Je leert de beginselen van illustreren met potlood en hoe je het beste op zoek kunt gaan naar je creativiteit. En natuurlijk hoe je deze creativiteit kan overbrengen op papier.

Wat kun je verwachten?

Deze workshop leert jou de basis van illustreren. Je maakt kennis met illustreren en is uitstekend geschikt voor beginners die wel willen illustreren, maar nog niet goed weten hoe ze moeten beginnen. Je gaat aan de slag met potlood en papier, en laat je creativiteit vooral de vrije loop! Ervaring is niet nodig, een dosis creativiteit komt wel van pas.

Praktische informatie

Dagen en tijden: Woensdagen van 19:00 uur – 21:00 uur en zaterdagen van 12:00 uur – 14:00 uur

Duur: Iedere workshop duurt 2 uur

Materiaal: Inclusief papier en benodigdheden

Prijs: €60,-

Taal: Nederlands & Engels

Over de trainer

De trainster van de workshop weet alles van illustreren, zowel op papier als digitaal. Naast het illustreren van kinderboeken voor een Ijslandse schrijfster, weten bedrijven haar ook goed te vinden. Zij helpt bedrijven namelijk met het visueel maken van hun verhaal, visie, product of handleiding. Dit doet zij door middel van illustraties op maat aan te leveren.

De workshop gaat door bij tenminste vier inschrijvingen

Als we 48 uur voor aanvang van de workshop minder dan 4 inschrijvingen hebben, hebben wij het recht om de workshop te annuleren en jou te vragen een nieuwe tijd te kiezen.

Event Details
Event Tags