Conversation class

In deze workshop, bestemd voor expats, wordt “converseren in het Nederlands” geoefend d.m.v. gesprekjes over thema’s. We werken in niveaugroepen: beginner, intermediate en advanced.

In deze workshop wordt er geoefend om gesprekken te voeren in het Nederlands. Dit is opgezet voor internationals die in Nederland wonen en graag de taal willen leren. Iedere les komen er andere onderwerpen aan bod. Ook zijn de groepen verdeeld in verschillende niveau’s: beginner, intermediate en advanced.

Wat kun je verwachten?

Na de klassikale introductie van het thema worden de deelnemers verdeeld in groepen op basis van niveau. Elke groep wordt begeleid door een Native Nederlandse vrijwilliger, die met veel enthousiasme en begrip de deelnemers vooruit helpt en zorgt voor een ontspannen, leerzame ochtend.

Praktische informatie

Dagen en tijden: iedere woensdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur.

Duur: 1,5 uur

Benodigheden: pen en een schrijfblok

Prijs: Gratis

Taal: Nederlands, met waar nodig Engelse ondersteuning

Over de trainer

Jessie Derks is 6 jaar geleden begonnen met de Conversation classes. Dit doet zij samen met een aantal vrijwilligers en ze heeft deze classes al op verschillende locaties mogen organiseren. Zowel bij de TU/e als de Hub. Jessie heeft gewerkt als leerkracht op de basisschool en is nu werkzaam als trouwambtenaar. Ze is deze Conversation classes begonnen omdat ze vind dat de Nederlandse samenleving internationals nodig heeft om de economie te versterken en om de cultuur te verrijken. Het is dus belangrijk dat de internationals zich thuis voelen in Nederland. Ze vind het enorm fijn om daar een bijdrage aan te kunnen leveren.

Minimale aantal deelnemers

De workshop gaat door bij tenminste zes inschrijvingen.

Als we 48 uur voor aanvang van de workshop minder dan 46inschrijvingen hebben, hebben wij het recht om de workshop te annuleren en jou te vragen een nieuwe tijd te kiezen.

Event Details
Event Tags