Fuel2Invest – tweedaagse training

Deze workshop wordt alleen aangeboden in het Nederlands. De uitleg wordt alleen gegeven in het Nederlands. Hierdoor adviseren wij om alleen deel te nemen wanneer je deze taal kunt begrijpen.

FUEL2INVEST is een unieke tweedaagse training waarbij je leert om een (marketing- of business)plan te maken/optimaliseren en succesvol te pitchen aan (interne en/of externe) stakeholders. De training is bedoeld voor mensen die kapitaal nodig hebben voor het starten of upscalen van een eigen bedrijf en mensen die regelmatig intern plannen moeten presenteren om budgetten toegewezen te krijgen.

Op 14 en 15 november van 9.00 uur – 17.00 uur.

Voor €695,- ex. btw

Exclusief drankjes en lunch.

Locatie: Microlab, Strijp S

Kastanjelaan 400

Eindhoven

Wie zijn wij?

Cyrille van Hoof heeft 25 jaar podiumervaring als zangeres. Zo speelde ze in diverse musicalproducties van Joop van de Ende, zat ze in de allereerste Big Brother en toerde ze door Australië, Azië en Europa. Deze ervaring deel zij graag. Sinds enige jaren, is zij presentatiecoach en coacht ze CEO’s, managers, ondernemers, presentatoren en artiesten om zich authentiek en zelfverzekerd te presenteren en te zorgen dat hun boodschap impact maakt.

Mike Mossel is voormalig profvoetballer en oprichter, mede-eigenaar en CEO van de investeringsmaatschappijen Dutch Lions Capital Group BV en Dutch Lions Capital Group USA LLC. Daarnaast is hij ook (mede) oprichter van zes professionele voetbalclubs in de USA. Voor deze organisaties heeft hij ruim 70 investeerders “binnen gehaald”.

Mike geeft sinds 2011 ook les bij Avans Hogeschool in Breda en ‘s-Hertogenbosch in de opleidingen CE (Commerciële Economie) en ORM (Ondernemerschap en Retail Management) in vakken als Marktonderzoek, Strategische Marketing Planning en Strategisch Marketing Management.

www.fuel2invest.com

De workshop gaat door bij tenminste 6 inschrijvingen

Als we 48 uur voor aanvang van de workshop minder dan 6 inschrijvingen hebben, hebben wij het recht om de workshop te annuleren en jou te vragen een nieuwe tijd te kiezen.

Event Details
Event Tags