Get re-energized

Deze workshop wordt alleen aangeboden in het Nederlands. De uitleg wordt alleen gegeven in het Nederlands. Hierdoor adviseren wij om alleen deel te nemen wanneer je deze taal kunt begrijpen.

Get re-energized: in 6 stappen naar optimaal vitaal & bewust genieten!

Met jou drukke baan en sociaal leven, weet jij als geen ander hoe een drukke werk-privébalans een aanslag kan zijn op je vitaliteit. Je wilt vast van alles doen om eraan te werken, maar je hebt er gewoonweg geen tijd of energie voor.

Dat kan anders! En het hoeft niet eens moeilijk te zijn. Vanuit mijn expertise op het vlak van vitaliteit, stressreductie en werk-privébalans neem ik je tijdens deze interactieve workshop graag mee om te gaan voor optimaal vitaal & bewust genieten. We gaan in 6 stappen aan de slag vanuit mijn VITAAL-plan:

  • Verander: ga voor persoonlijke groei.
  • Inzicht: verbeter je werk- privébalans.
  • Tem je brein: maak korte metten met stress, gepieker & onrust in je hoofd.
  • Aandacht: neem je voeding, beweging en je hormonen onder de loep.
  • Actie: claim écht tijd voor jezelf.
  • Leuk: volg je passie in je werk.

Bij ieder thema krijg je aan de hand van inspirerende uitleg en opdrachten mooie inzichten en praktische tips mee, die je eenvoudig kunt toepassen in je drukke bestaan. Door vervolgens in de actiestand te komen en thuis ook écht aan de slag te gaan met de verworven kennis, zit je beter in je vel, ervaar je meer rust, heb je meer energie en geniet je bewuster van het leven. Get re-energized!

Event Details
Event Tags