Hoe overleef je de supermarktjungle?

Deze workshop wordt alleen aangeboden in het Nederlands. De uitleg wordt alleen gegeven in het Nederlands. Hierdoor adviseren wij om alleen deel te nemen wanneer je deze taal kunt begrijpen.

Zie jij in de supermarkt soms door de bomen het bos niet meer?

Weet jij waar je precies op moet letten om voeding te kopen die je lichaam voedt in plaats van vult? Hoe weet je dat wat je koopt of dat nu ook daadwerkelijk goed voor je lijf is? En hoe lees je nu eigenlijk de verpakking? Wil jij graag van de after lunch dip af zodat jij fit voor de klas staat? Als je hier graag meer over wilt weten, dan is deze interactieve workshop zeker iets voor jou!

Wat je onder andere gaat leren: Hoe kies je voor gezonde energie in plaats van voor snelle energie Waar zitten verborgen suikers in en hoe zorg je dat je minder suikers binnen krijgt. Waar let je op bij het kopen van producten

Hoe lees je etiketten. Hoe herken je misleidende marketing. Is diepvries of blik een gezond alternatief voor verse vis en groenten. Hoe kun je eten op smaak brengen zonder zakjes en pakjes. Wat levert het je op?

Door het halen van de beste producten uit de supermarkt ga je je lichaam voeden in plaats van vullen. Dit verlaagt onder andere de kans op diabetes en hart- en vaatziekten. Daarnaast zul je een gezonder gewicht gaan bereiken en je fitter gaan voelen als je de juiste keuzes weet te maken in de supermarkt. Voor het weet sta jij weer even fit als een kind voor de klas.

De workshop gaat door bij tenminste tien inschrijvingen
Als we 48 uur voor aanvang van de workshop minder dan 10 inschrijvingen hebben, hebben wij het recht om de workshop te annuleren en jou te vragen een nieuwe tijd te kiezen.

Event Details
Event Tags