Ikigai Workshop: vind een carrière die écht bij je past

Dit evenement is in het Engels.

Sta jij aan het begin of op een keerpunt van jouw carrière? En ben je op zoek naar carrièrerichtingen waarin je meer persoonlijke motivatie vindt? Dan is deze Ikigai workshop precies wat jij nodig hebt!

Wat kun je verwachten?

In deze workshop gaan we aan de slag met het Ikigai model. In interactieve opdrachten die je in kleine subgroepjes gaat aanpakken word je uitgedaagd om te definiëren:

  • Waar je goed in bent
  • Waar je van houdt
  • Wat je zou willen bijdragen aan de wereld
  • Waar je voor beloond kunt worden

Op deze manier zetten we de eerste stappen in het definiëren van jouw Ikigai en het vinden van een matchende carrière!

Praktische informatie

Datum en tijd: 30 september, 19:30

Duur: 2,5 uur

Materiaal: Neem een pen en een noteblok mee

Prijs: €35,-

Taal: Engels (Nederlands indien er enkel Nederlandse deelnemers zijn)

Over de trainer

Erik behaalde zijn Master in Werktuigbouwkunde aan de TU Eindhoven en startte een veelbelovende carrière in het bedrijfsleven, maar miste een echte connectie met zijn werk. Na jaren van zoeken naar alternatieve banen en carrièremogelijkheden besloot hij om zijn koffers te pakken: een enkeltje Nicaragua was het begin van een wereldreis die de nodige antwoorden moest opleveren. Door de vele ontmoetingen met gelijkgestemden realiseerde hij zich dat hij zich niet kon vinden in de huidige opvatting van werk: werk zou moeten gaan over het daadwerkelijk bijdragen van iets, in plaats van alleen het maken van winst. Omdat dat idee bij veel mensen weerklank vond, startte hij bij terugkomst zijn eigen bedrijf: Meaningful Work.

Met Meaningful Work probeert Erik het concept ‘werk’ te herdefiniëren: door het geven van workshops en seminars op Nederlandse universiteiten, corporates en het European Youth Parliament raken deelnemers geïnspireerd om een carrière te starten die écht voldoening geeft.

De workshop gaat door bij een minimum van 4 inschrijvingen

Indien we het minimum aantal inschrijvingen 48 uur voor de start van de workshop nog niet bereikt hebben, behouden we ons het recht voor om de workshop te herplannen naar een onderling overlegde datum. 

Event Details
Event Tags