Leer illustreren met potlood

Deze workshop wordt aangeboden in het Nederlands en het Engels.

Heb jij altijd al willen illustreren, maar nooit geweten waar je moet beginnen? Kom over je angst voor blank papier heen tijdens de cursus illustreren! Je krijgt precies de handvatten die jij nodig hebt.

Wat kun je verwachten?

Illustreren is het beeldend vertellen van een verhaal. Je leert de beginselen van illustreren met potlood en krijgt uitleg over verschillende technieken. Daarnaast leer je hoe je het beste op zoek kunt gaan naar je creativiteit en natuurlijk hoe je deze creativiteit kan overbrengen op papier. Tijdens de cursus ga je vervolgens met potlood en inspirerende opdrachten aan de slag om uiteindelijk je eigen handschrift te ontwikkelen. Je hoeft geen ervaren tekenaar te zijn, maar een dosis creativiteit is wel handig.

De workshop bestaat uit:

  • Twee workshop momenten van ieder 3 uur (dit zijn twee woensdagen na elkaar)
  • Uitleg over het materiaal en de verschillende technieken
  • Een creatieve opdracht om mee aan de slag te gaan

Praktische informatie

Dagen en tijden: woensdagen van 19:00 uur – 22:00 uur

Duur: Iedere cursus duurt 3 uur

Materiaal: Inclusief papier en benodigdheden

Prijs: €90,-

Taal: Nederlands & Engels

Over de trainer

De trainster van de workshop weet alles van illustreren, zowel op papier als digitaal. Naast het illustreren van kinderboeken voor een Ijslandse schrijfster, weten bedrijven haar ook goed te vinden. Zij helpt bedrijven namelijk met het visueel maken van hun verhaal, visie, product of handleiding. Dit doet zij door middel van illustraties op maat aan te leveren.

De workshop gaat door bij tenminste vijf inschrijvingen

Als we 48 uur voor aanvang van de workshop minder dan 5 inschrijvingen hebben, hebben wij het recht om de workshop te annuleren en jou te vragen een nieuwe tijd te kiezen.

Event Details
Event Tags