Life planning

Deze workshop wordt alleen aangeboden in het Nederlands. De uitleg wordt alleen gegeven in het Nederlands. Hierdoor adviseren wij om alleen deel te nemen wanneer je deze taal kunt begrijpen.

Life Planning gaat over passie, over verlangen en over datgene gaan doen wat je hart vol raakt. Wat maakt voor jou een vervuld leven? En hoe ga je dat concreet maken en waar loop je tegen aan? Life Planning is realistisch én doelgericht. In mijn sessies met cliënten volgt uit Life Planning bijna altijd financiële coaching. Niet alle wensen en doelen die in een Life Plan komen te staan hebben met geld te maken, maar vaak is dat wel zo.

Met humor, veel inspiratie en gerichte aandacht voor Personal Finance maak ik samen met mijn cliënten in 7 stappen de richting van de beweging helder. En beantwoorden we samen de vraag waar je naar onderweg bent en hoe je leven er over één, over vijf en over tien jaar uit ziet. Zo wordt inzichtelijk waar geld je echte doelen gaat volgen en waar dromen werkelijkheid kunnen worden.

In de workshop maken we een inspirerend mini Life Plan en koppel ik dit aan een algemeen stuk over Personal Finance. Dat betekent dat je privé financiën ook privé blijven.

Link: https://wellthy.nl/    of  https://budgetcoacheindhoven.nl/life-planning/

De workshop gaat door bij tenminste tien inschrijvingen
Als we 48 uur voor aanvang van de workshop minder dan 10 inschrijvingen hebben, hebben wij het recht om de workshop te annuleren en jou te vragen een nieuwe tijd te kiezen.

Event Details
Event Tags