Maak van vitaliteit een prioriteit!

Deze workshop wordt aangeboden in het Nederlands.

21 t/m 27 september 2020 vindt alweer de 6 e editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats. Een week waarin we aandacht schenken aan vitaliteit, wat méér is dan gezond eten en bewegen. Vitaliteit gaat over energie, bewustwording en zelf de regie nemen. Een mooi moment om stil te staan bij jouw energie. Zeker in deze tijden van het Coronavirus waarin we ons meer bewust worden van onze gezondheid en zorgzamer met onszelf en elkaar om willen gaan. Tijd om van jouw vitaliteit (weer) een prioriteit te maken!

Hoe vitaal ben je? Welke aspecten hebben invloed hierop? Waar zit voor jou de sleutel om je energie te verhogen? Tijdens een interactieve en inspirerende workshop krijg je antwoord op deze vragen. Als vitaloog maak ik hierbij gebruik van de vitaliteitsschijf van vijf: een hulpmiddel dat in één oogopslag laat zien hoe je meer energie kunt verkrijgen en aan welke knop je kunt ‘draaien’ om dit te bewerkstelligen.

Na deze workshop:

  • Heb je inzicht in de diverse aspecten van vitaliteit;
  • Kun je de vitaliteitsschijf inzetten om zelf de regie te nemen;
  • Ben je je bewust van jouw eigen vitaliteit;
  • Weet je wat je kunt doen om jouw eigen vitaliteit te verhogen;
  • Kun je direct de 1e stap zetten op weg naar meer vitaliteit ofwel levensenergie.

Wil jij van vitaliteit een prioriteit maken? Voor jezelf en/of voor jouw organisatie? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Praktische informatie

Datum: Maandagavond 21 september van 19:00-21:00 uur.

Duur: 2 uur

Prijs: Early bird €50,-

Normale ticketprijs is €60,-

Taal: Nederlands

Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar. Dus wil je zeker zijn van deelname, bestel dan vóór 24 augustus een early-bird ticket.

De locatie is volledig Corona-proof, met ruime parkeerplekken voor de deur. Mocht de training ivm ontwikkelingen rondom Corona niet door kunnen gaan, dan zal de workshop verplaatst worden óf online worden gegeven.

Over de trainer

De workshop wordt verzorgd door Vitaloog Linda Peels van Vitalogisch ®, een samenwerkingsverband van zelfstandige vitalogen.Met veel passie en plezier helpen wij mensen om vitaler te leven en ondersteunen we organisaties met het formuleren van vitaliteitsbeleid om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te bevorderen.

Linda Peels is daarnaast vitaliteits- en leefstijlcoach en eigenaar van inspiratieplatform www.goedenpuur.nl, waar je geïnspireerd wordt tot een gezonde en vitale leefstijl.

Event Details
Event Tags