Muziek maken voor beginners

Deze workshop wordt aangeboden in het Nederlands en het Engels.

Heb jij altijd al muziek willen maken? Dan is dit je kans!

Wat kun je verwachten?

Als je altijd al een muziekinstrument hebt willen bespelen, dan is de klarinet ideaal om mee te beginnen: het spelen van de klarinet kan een aanzienlijk positief effect hebben op zowel het lichaam als de hersenen. Wanneer je leert om klarinet te spelen, en dit ook met enige regelmaat blijft doen, dan zul je zien dat je hand-oog coördinatie, geheugen maar ook je gehoor- en luistervaardigheden zullen verbeteren.

Praktische informatie

Dagen en tijden:

Woensdag 11 maart van 19:00 uur – 22:00 uur

Woensdag 22 april van 19:00 uur – 22:00 uur

Duur: Iedere cursus duurt 3 uur

Materiaal: Inclusief het gebruik van de muziekinstrumenten

Prijs: €50,-

Taal: Nederlands & Engels

Over de trainer

Steven Henry heeft een Master of Science Education, gespecialiseerd in natuurkunde. Daarnaast is hij leraar klarinet, basklarinet en componist. Hierin geeft hij privélessen bij de Microlab Academy in het Nederlands, Engels en zelf een klein beetje in het Spaans.

Steven Henry leert je de basis van het maken van muziek; je raakt vertrouwd met muzieknoten en de principes van het spelen van de klarinet. Aan het einde van de workshop is er altijd ruimte om een aantal muziekstukken samen te spelen.

De workshop gaat door bij tenminste drie inschrijvingen

Als we 48 uur voor aanvang van de workshop minder dan 3 inschrijvingen hebben, hebben wij het recht om de workshop te annuleren en jou te vragen een nieuwe tijd te kiezen.

Photo by Antoine Julien on Unsplash

Event Details
Event Tags