Presentatie training

Deze workshop wordt aangeboden in het Nederlands en in het Engels.

De Professional training is een allround presentatie skills training die bestaat uit de volgende drie sessies:

Sessie 1: Less is more

Op basis van jouw eigen presentatie ga op zoek naar de essentie van jouw verhaal. Wat wil jij nou eigenlijk vertellen? Met de gedachte ‘less is more’ geven we je kennis en inzicht om scherp en helder te focussen op de elementen die jouw verhaal uniek maken.

Sessie 2: Be yourself

Authenticiteit is essentieel voor een overtuigende presentatie. Dat betekent niet dat er geen rek zit in jouw expressieve vermogens. Met prikkelende theateroefeningen vergroten we jouw comfortzone. Door te spelen met dramatische stiltes, klemtonen en beweging ervaar je wat jouw bereik is en wat de impact op jouw presentatie is als je dat toepast.

Sessie 3: Own the stage

Houding, ademhaling en ‘owning the stage’. In deze sessie leren we je handige technieken waardoor je comfortabeler voor publiek staat en automatisch rustiger en duidelijker spreekt. We geven je trucs om stress te verlagen en tips over wat jij kunt doen om baas te zijn op het podium. Je eindigt de sessie met jouw presentatie.

Na deze workshop:

  • Overtuigende & doelgerichte presentatie
  • Helder & kernachtig verhaal
  • Verbeterde houding & expressie
  • Met vertrouwen spreken voor publiek
  • Professionele basis als public speaker
  • Blijvend leren door inzicht & bewustzijn
  • Passie voor presenteren

“Door vanuit een toneelperspectief te werken leer je een nieuwe manier van presenteren. Een manier die bij jezelf past. Deze training is zeker anders dan een standaard presentatietraining. Het focust naast inhoud veel op de spreker zelf. Aanrader!“

MARK VERHAGEN – Team manager SOLID

Praktische informatie

Datum: donderdag 1, 8 en 15 oktober van 14:00-17:00u

Duur: 3 uur

Prijs: €325,- ex BTW. Informeer naar onze speciale tarieven voor start-ups.

Taal: Nederlands, Engels of een mix.

Over de trainer

Pitch Perfect is ontstaan uit passie en ervaring als acteur, theatermaker, concept developer van creatieve communicatie en oprichter van pitch events als Pecha Kucha Eindhoven. Trainer Loek Daemen wordt gedreven door plezier en energie om kennis en passie voor presenteren aan mensen over te dragen en door de enorme stappen die deelnemers in korte tijd maken. Vanuit zijn eerdere werkervaringen is hij bekend met het ondernemerschap op in de creatieve, design en high tech sectoren wat hem in staat stelt jouw verhaal echt te begrijpen en scherp te krijgen.

De workshops gaan door bij tenminste 4 aanmeldingen

Als we 48 uur voor aanvang van de workshop minder dan 4 inschrijvingen hebben, hebben wij het recht om de workshop te annuleren en jou te vragen een nieuwe tijd te kiezen.

Event Details
Event Tags