Taarten decoreren

Deze workshop wordt alleen aangeboden in het Nederlands. De uitleg wordt alleen gegeven in het Nederlands. Hierdoor adviseren wij om alleen deel te nemen wanneer je deze taal kunt begrijpen.

Miruna’s cakes en de Microlab Academy gaan de samenwerking aan! Op woensdag 8 april van 19:00-22:00 uur kun je je eigen paas taart maken. Na een gedegen uitleg start je samen met de andere gasten en maakt ieder een eigen taart voor 10-12 personen.

Wat kun je verwachten?

Na de uitleg van onze expert ga je zelf aan de slag met het snijden, vullen en afsmeren van de taart. Je leert hoe je met fondant moet werken en decoreren. Er zijn veel verschillende decoraties aanwezig waaruit je kunt kiezen. Het deeg hebben we alvast voor je gebakken maar je ontvangt hiervan uiteraard wel het recept.

Wat ga je leren?

  • Taart snijden
  • Vullen en afsmeren
  • Werken met fondant
  • Taart decoreren

Je mag je taart na afloop mee naar huis nemen in een mooie taartdoos.

Praktische informatie

Dagen en tijden: Woensdag 8 april van 19:00-22:00 uur

Duur: 3 uur

Materialen: Inclusief het gebruik van materialen en het meenemen van de taart

Prijs: €65,- inclusief drinken

Taal: Nederlands

Over de trainer

Miruna van Miruna’s cakes, bakt zelf veel taarten en geeft regelmatig workshops. Dit doet zij al meer dan 10 jaar, en heeft hierdoor enorm veel ervaring. Zij is gespecialiseerd in verjaardagstaarten voor feesten en ook in bruidstaarten.

De workshop gaat door bij tenminste 10 inschrijvingen

Als er minder dan tien inschrijvingen zijn, dan behoudt Microlab het recht om de workshop 48 uur voor aanvang te annuleren. Je kunt de workshop dan verzetten naar een andere datum.

Event Details
Event Tags