Talent take-off

Deze workshop wordt alleen aangeboden in het Engels. De uitleg wordt alleen gegeven in het Engels. Hierdoor adviseren wij om alleen deel te nemen wanneer je deze taal kunt begrijpen.

Deze workshop gaat over het terugvinden van je passies en talenten wanneer je als nieuwkomer terecht komt in Nederland. Deze workshop is speciaal gemaakt voor expats wonend in Eindhoven. We nodigen je uit om mee te gaan op deze reis om je passies en talenten te (her)ontdekken.

Wat kun je verwachten?

Je gaat aan de slag met je handen en leert hoe je je talenten kunt (terug) vinden en hoe je deze kunt ontwikkelen in Nederland, en in het bijzonder in Eindhoven. Misschien ontdek je wel nieuwe talenten die je bezit of die je verder wilt ontwikkelen! We gaan aan slag met een toolkit die gebaseerd is op de principes van design-thinking; een methode die zich richt op oplossingen in plaats van problemen, met een creatieve twist. Pak je koffers en ga met ons mee op avontuur!

Praktische informatie

Dagen en tijden: Woensdag 22 april van 19:00 uur – 22:00 uur

Duur: 3 uur

Materiaal: Inclusief toolkit en benodigheden

Prijs: €50,-

Taal: Engels

Over de trainer

Laura Koenen heeft een achtergrond in grafische vormgeving en productontwerp. In de afgelopen jaren heeft zij zich ingezet om deze kwaliteiten in te zetten in het sociale werkveld en het faciliteren van workshops op het gebied van social design en design thinking.

Ze werkt aan diverse social design projecten. Zo werkt ze in haar projecten met onderwerpen als passies en talenten van ouderen, thuisgevoel van ouderen, dementie en talentontwikkeling met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Haar doel is diensten/producten vorm te geven waardoor mensen zich geholpen voelen en een impact hebben in hun dagelijks leven.

Minimale aantal deelnemers

De workshop gaat door bij tenminste vier inschrijvingen.

Als we 48 uur voor aanvang van de workshop minder dan 4 inschrijvingen hebben, hebben wij het recht om de workshop te annuleren en jou te vragen een nieuwe tijd te kiezen.

Event Details
Event Tags