The healthy entrepreneur

Deze workshop wordt alleen aangeboden in het Nederlands. De uitleg wordt alleen gegeven in het Nederlands. Hierdoor adviseren wij om alleen deel te nemen wanneer je deze taal kunt begrijpen.

Vind jij het als ondernemer ook zo lastig om een gezonde leefstijl te behouden?

Past het allemaal nét niet in je drukke schema, maar wil je hier wel verandering in brengen? Dan is dit iets voor jou! In twee bijeenkomsten krijg je praktische tips en tricks aangereikt die je meteen kunt toepassen in je drukke, ondernemers leven. Daarnaast wordt iedere bijeenkomst afgesloten met een bootcamp!

Wat kun je verwachten?

Deze workshop is opgesplitst in twee bijeenkomsten. Bij de eerste bijeenkomst ligt de focus vooral op de basis van een gezonde leefstijl. De richtlijnen van een gezonde leefstijl worden besproken en door middel van interactieve oefeningen wordt er voor jou duidelijk welke aanpassingen jij in jou leven kunt toepassen. Daarna wordt er een bootcamp gegeven waarbij je meteen aan je dosis beweging komt! Bij een bootcamp wordt er in groepsverband gesport en ga je je richten op conditie- en kracht oefeningen.

In de tweede bijeenkomst staat voeding centraal. Deze bijeenkomst is vrij theoretisch, maar wel een échte eye opener. Na deze bijeenkomst ga je naar huis als “expert” op het gebied van voeding! Ook worden er persoonlijke doelen opgesteld om een eerste stap richting een gezonder voedingspatroon te zetten. Ook deze bijeenkomst wordt afgesloten met een goede bootcamp!

Praktische informatie

Dagen en tijden:

zaterdag 7 en 14 maart van 12:00 – 15:00 uur

zaterdag 21 en 28 maart van 12:00 – 15:00 uur

zaterdag 16 en 23 mei van 12:00 – 15:00 uur

Duur: Iedere bijeenkomst duurt 3 uur

Bijzonderheden: Kom in je sportkleding naar de workshop, er is géén mogelijkheid voor omkleden.

Prijs: €60,-

Taal: Nederlands

Over de trainers

Het eerste deel van de bijeenkomsten wordt verzorgd door Demi van Mulken, ze is 28 jaar jong en heeft de opleiding tot diëtist succesvol afgerond. Op dit moment is zij leefstijladviseur bij PSV en verzorgd zij regelmatig sportlessen zoals yoga en High Intensity Interval Trainingen (HIIT). Na haar opleiding is zij haar eigen praktijk begonnen waardoor zij zelf moeite had met het balanceren van een gezonde leefstijl en haar drukke ondernemers bestaan. Na deze ervaring heeft zij een mooie balans gevonden en dit wil zij graag met jullie delen!

Het tweede deel van de bijeenkomsten wordt verzorgd door Kim van den Broek, ze is 30 jaar en opgeleid tot personal trainer. Zij begeleid mensen om hun eigen doelen te behalen. Dit kan variëren van routine krijgen met bewegen tot fitter worden en kilo’s afvallen. Daarnaast geeft ze meerdere bootcamps in de week en weet zij precies wat goed is voor je lichaam op het gebied van sporten. Ze vind het leuk om je alle positieve effecten van sporten te laten ervaren.

De workshop gaat door bij tenminste acht inschrijvingen

Als we 48 uur voor aanvang van de workshop minder dan 8 inschrijvingen hebben, hebben wij het recht om de workshop te annuleren en jou te vragen een nieuwe tijd te kiezen.

Photo by Brooke Lark on Unsplash

Event Details
Event Tags