Workshop: basis verfspuiten

Deze workshop wordt aangeboden in het Nederlands en het Engels.

Wil jij je eigen fiets of auto een andere kleur spuiten, maar geen idee hoe het moet? Bij deze spuit workshop leer je de basis van het spuiten! Hierbij kan je denken aan de werking van een verfspuit en het afstellen hiervan maar ook hoe je deze nu het beste kunt gebruiken en natuurlijk hoe deze het beste schoongehouden kan worden.

Wat kun je verwachten?

Deze workshop geeft je handvatten en tips om de basis van verfspuiten onder de knie te krijgen. Deze technieken kunnen worden toegepast op bijvoorbeeld het spuiten van je fiets of auto, maar ook muren kunnen met deze techniek gedaan worden. De maximale groepsgrootte is vier deelnemers waardoor de begeleiding heel intensief is. Er is voldoende tijd om vragen te beantwoorden en de trainer neemt alle tijd voor je. Naast de spuit workshop, geeft hij ook de las workshop. De trainer is van alle markten thuis en kan je op een goede manier begeleiden en advies geven.

Praktische informatie

Dagen en tijden: laatste vrijdag van de maand van 13:00 uur – 15:00 uur

Duur: Iedere workshop duurt 2 uur

Materiaal: Inclusief het gebruik van de verfspuit en verf, je eigen masker en overall

Prijs: €150,-

Taal: Nederlands & Engels

Over de trainer

De trainer heeft enorm veel ervaring met het spuiten van auto’s. Dit heeft hij jarenlang gedaan. Hierdoor heeft hij veel kennis om deze workshop te geven. Ook neemt hij de tijd voor vragen en wil hij je zo goed mogelijk op weg helpen.

Er kunnen 1 tot 3 deelnemers deelnemen aan deze workshop.

Je kan deze workshop boeken via: https://verfspuiten.eventbrite.com

Event Details
Event Tags