Cursus: MIG/MAG lassen (3 lessen)

Deze workshop wordt aangeboden in het Nederlands.

Wil jij leren lassen en de vonken eraf laten spatten? Dat kan! In deze cursus van 3 lessen, leer jij de basis van het lassen tot het lassen van een eindproject.

Wat kun je verwachten?

Les 1: In deze les krijg jij alle handvatten om zelf een lasapparaat in te stellen, een las te leggen en natuurlijk de benodigde theorie om aan de slag te kunnen. Je leert ook hoe je onderhands kunt lassen.

Les 2: Deze les ga je opnieuw oefenen met het leggen van een las. Je gaat ook aan de slag met verschillende lassen leggen zoals een stekende las en het draaien van cirkeltjes. Ook ga je een werkstuk lassen zodat deze waterdicht wordt. Een goede oefening om te zien of je goed last! Je leert hoe je een staande hoek kunt lassen maar ook de aanzet om op een dunne plaat te lassen.

Les 3: De laatste les ga je aan de slag met het lassen van dunner materiaal. Uiteindelijk ga je een kubus in elkaar lassen! Deze neem je uiteraard mee naar huis als aandenken.

Praktische informatie

Dagen en tijden:

  • 2, 3 en 4 februari 2021 van 14:00-16:00u
  • 2, 3 en 4 maart 2021 van 14:00-16:00u
  • 6, 7 en 8 april 2021 van 14:00-16:00u

Liever een andere tijd? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Duur: Twee uur per middag.

Materiaal: Inclusief het gebruik van lashandschoenen, -kappen en -schorten. Ook het gebruik van de materialen is inbegrepen.

Veiligheid: Zorg voor katoenen kleding en draag dichte schoenen.

Prijs: €200

Taal: Nederlands

Over de trainer

De trainer heeft enorm veel ervaring met verschillende soorten lastechnieken. Denk hierbij aan MIG/MAG lassen, TIG lassen en elektrode lassen. Naast deze cursus, geeft hij ook een aparte workshop gericht de verschillende lastechnieken. Deze worden beoordeeld met 4.8 sterren op Groupon! Hij neemt de tijd voor je vragen en helpt je graag op weg.

De workshop gaat door bij tenminste twee inschrijvingen

Als we 48 uur voor aanvang van de workshop minder dan 2 inschrijvingen hebben, hebben wij het recht om de workshop te annuleren en jou te vragen een nieuwe tijd te kiezen.

Event Details
Event Tags