Vervolgcursus: MIG/MAG lassen (1 les)

Deze workshop wordt aangeboden in het Nederlands.

Deze cursus kan je volgen wanneer je de basiscursus hebt afgerond. In deze cursus leer je het lassen van een eindproject.

Wat kun je verwachten?

In de basiscursus heb je alle handvatten gekregen om zelf een lasapparaat in te stellen, een las te leggen en de benodigde theorie om aan de slag te kunnen. Je hebt ook geleerd hoe je onderhands kunt lassen.

Bij de vervolgcursus ga je opnieuw oefenen met het leggen van een las. Je gaat ook aan de slag met verschillende lassen leggen zoals een stekende las en het draaien van cirkeltjes. Ook ga je een werkstuk lassen zodat deze waterdicht wordt. Een goede oefening om te zien of je goed last! Je leert hoe je een staande hoek kunt lassen maar ook de aanzet om op een dunne plaat te lassen. Uiteindelijk ga je een kubus in elkaar lassen! Deze neem je uiteraard mee naar huis als aandenken.

Praktische informatie

Dagen en tijden: Wanneer er genoeg aanmeldingen zijn, zal er samen met jou worden gekeken naar een moment om de lascursus in te plannen. De groep zal bestaan uit minimaal 2 deelnemers en maximaal 6.

Duur: Twee uur.

Materiaal: Inclusief het gebruik van lashandschoenen, -kappen en -schorten. Ook het gebruik van de materialen is inbegrepen.

Veiligheid: Zorg voor katoenen kleding en draag dichte schoenen.

Prijs: €75

Taal: Nederlands

Over de trainer

De trainer heeft enorm veel ervaring met verschillende soorten lastechnieken. Denk hierbij aan MIG/MAG lassen, TIG lassen en elektrode lassen. Naast deze cursus, geeft hij ook een aparte workshop gericht de verschillende lastechnieken. Deze worden beoordeeld met 4.8 sterren op Groupon! Hij neemt de tijd voor je vragen en helpt je graag op weg.

Event Details
Event Tags