Your fairytale business

Deze workshop wordt alleen aangeboden in het Nederlands. De uitleg wordt alleen gegeven in het Nederlands. Hierdoor adviseren wij om alleen deel te nemen wanneer je deze taal kunt begrijpen.

Wil jij je werk visualiseren, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Tijdens deze hands-on workshop, maak je kennis met de methode: visual storytelling.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze workshop ga je aan de slag om je project visueel te maken. Door te werken met metaforen en creativiteit, kan je je eigen verhaal visueel sterker maken door deze input. We gaan werken met een toolkit gebaseerd op desing-thinking principes; een methode die de focus legt op oplossingen in plaats van problemen met een creatieve twist. We geven je alle input om jouw target group gelukkig te maken.

Praktische informatie

Dagen en tijden: Woensdag 29 april van 19:00 uur – 22:00 uur

Duur: 3 uur

Materiaal: Inclusief toolkit en benodigheden

Prijs: €100,-

Taal: Nederlands

Over de trainer

Laura Koenen heeft een achtergrond in grafische vormgeving en productontwerp. In de afgelopen jaren heeft zij zich ingezet om deze kwaliteiten in te zetten in het sociale werkveld en het faciliteren van workshops op het gebied van social design en design thinking.

Ze werkt aan diverse social design projecten. Zo werkt ze in haar projecten met onderwerpen als passies en talenten van ouderen, thuisgevoel van ouderen, dementie en talentontwikkeling met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Haar doel is diensten/producten vorm te geven waardoor mensen zich geholpen voelen en een impact hebben in hun dagelijks leven.

Minimale aantal deelnemers

De workshop gaat door bij tenminste vier inschrijvingen.

Als we 48 uur voor aanvang van de workshop minder dan 4 inschrijvingen hebben, hebben wij het recht om de workshop te annuleren en jou te vragen een nieuwe tijd te kiezen.

Event Details
Event Tags