Zakelijk Engels

Deze workshop wordt alleen aangeboden in het Engels. De uitleg wordt alleen gegeven in het Engels. Hierdoor adviseren wij om alleen deel te nemen wanneer je deze taal kunt begrijpen.

Als je worstelt met je zakelijke Engels en de juiste woorden voor e-mails of de juiste zinnen voor presentaties niet kunt vinden, dan is dit de workshop voor jou. Je werkt met een leraar, waarvan Engels de moedertaal is, aan elke vaardigheid (lezen, schrijven, luisteren, spreken) om kennis, vloeiendheid en zelfvertrouwen te verbeteren.

Wat kun je verwachten?

Er zijn veel mogelijkheden om met je docent en medestudenten te oefenen in een professionele maar ontspannen omgeving. Workshops vinden plaats gedurende 4 sessies, hoewel het ook mogelijk is om een enkele workshop te volgen als je je wilt concentreren op slechts 1 vaardigheid. Als je slechts één discipline wilt volgen, stuur dan een e-mail naar: [email protected] Elke discipline kost €30.-

Praktische informatie

Dagen en tijden:

Zaterdag 7 maart van 12:00 uur tot 15:00 uur, discipline lezen

Zaterdag 14 maart van 12:00 uur tot 15:00 uur, discipline schrijven

Zaterdag 21 maart van 12:00 uur tot 15:00 uur, discipline luisteren

Zaterdag 28 maart van 12:00 uur tot 15:00 uur, discipline spreken

Duur: Iedere cursus duurt 3 uur

Prijs: €120,-, één workshop kost €30,-

Taal: Engels

Over de trainer

Tracy Parke is geboren in Cambridge, Engeland en heeft daar tot haar 31e gewoond. Toen is ze met haar man en drie jarige dochter naar Nederland verhuisd. Voordat ze haar dochter kreeg, heeft ze gewerkt als personal assistant. Toen haar dochter fulltime op school zat, heeft Tracy zich meer gericht op onderwijs en omscholing. In Nederland werd ze steeds meer betrokken bij de internationale community in Eindhoven en daar gaf ze dan ook Engelse les. Ze vindt het heel leuk om les te geven, en in het bijzonder vindt ze het leuk om mensen te helpen settelen in Nederland en nieuwe doelen te behalen.

De workshop gaat door bij tenminste 3 inschrijvingen

Als er minder dan 3 inschrijvingen zijn, dan behoudt Microlab het recht om de workshop 48 uur voor aanvang te annuleren. Je kunt de workshop dan verzetten naar een andere datum.

Event Details