Events

€393,25
Dé basistraining die jouw presentatie skills naar professioneel niveau brengt. In 3 groepssessies, leer je hoe je je verhaal versterkt.
€35
Sta jij aan het begin of op een keerpunt van jouw carrière? En ben je op zoek naar carrièrerichtingen waarin je meer persoonlijke motivatie vindt? Dan is deze Ikigai workshop precies wat jij nodig hebt!
€10-30
Vanaf je comfortabele stoel wordt je van harte uitgenodigd om jouw ervaring te delen. Een experiment leider zal je door het creatieve proces leiden.
€65
Wil jij je eigen taart maken voor pasen? Je leert hoe je de taarten moet vullen en je gaat aan de slag met fondant!
€50
Je gaat aan de slag met je handen en leert hoe je je talenten kunt (terug) vinden en hoe je deze kunt ontwikkelen in Nederland, en in het bijzonder in Eindhoven.
€100
Wil jij je werk visualiseren, en weet je niet waar je moet beginnen? In deze hands-on workshop, ga je aan de slag met: visual storytelling.
€150
Heb jij al de introductieworkshop gevolgd, en ben je toe aan een verdiepingsslag? Bij deze workshop wordt er dieper ingegaan op het TIG lassen, de theorie hierachter en natuurlijk de technieken die bij deze las soort horen.
€100
Heb jij altijd al meer willen weten over houtbewerking en het maken van je eigen decoratie of meubels? Dan is dit de workshop voor jou! Deze workshop geeft jou alle handvatten en basiskennis die je nodig hebt om vooruit te kunnen met een stuk hout.
€Free
In deze workshop wordt er geoefend om gesprekken te voeren in het Nederlands. Dit is opgezet voor internationals die in Nederland wonen en graag de taal willen leren. Iedere les komen er andere onderwerpen aan bod.
€50
Hoe vitaal ben je en hoe kun je jouw energie verhogen? Tijdens deze workshop krijg jij daar antwoorden op!
Event zoeken